Učitavam Imuno Bunus...

Politika privatnosti

Opšte informacije

Mi u Ovotaris d.o.o. privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste informacija o posetiocima želimo da razumete uslove pod kojima čuvamo i interno koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta www.imunobonus.com.


Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolji i najjednostavniji pristup servisu za naručivanje putem sajta www.imunobonus.com. Samim tim, da bi smo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.

Popunjavanjem forme za naručivanje na našem sajtu, prihvatate uslove o davanju ličnih informacija u pomenute svrhe a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.


Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi www.imunobonus.com, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije.

Lične informacije dajete samo prilikom popunjavanja forme za naručivanje nekog od naših proizvoda, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte.

Softver (skript) na našem sajtu www.imunobonus.com koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja naših Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer). Ove informacije koristimo isključivo u statističke svrhe.


Upotreba informacija

Uz pomoć podataka koje nam dajete u formi za naručivanje na našem sajtu www.imunobonus.com, bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine ali dobijate i mogućnost da pošaljete reklamaciju kao i to da učestvujete u promocijama.

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima da statistički analiziramo korišćenje sajta da bi smo poboljšali sadržaj, izmerili interesovanje klijenata za naše različite usluge i proizvode, odnosno našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i strukturu istog.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim licima i smatraju se poslovnom tajnom.


Deca

Mi ne koristimo stranice www.imunobonus.com za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 14 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.


Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici www.imunobonus.com mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.


Izmene Izjave o privatnosti

Sve izmene naše izjave o politici privatnosti na Internet stranicama www.imunobonus.com biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija.


Hvala Vam na ukazanom poverenju.